Adinprod international

FOLII DE PROTECTIE


folie de protectie

    Foliile de protectie sunt folosite pentru protectia suprafetelor impotriva deteriorarii in timpul proceselor de productie, depozitare, transport, montaj, etc. Acestea sunt realizate din polietilena si sunt acoperite cu un strat de adeziv acrilic pe baza de apa sau pe baza de solvent. Foliile de protectie sunt disponibile intr-o gama larga de grosimi si latimi in functie de suprafetele pe care se aplica.
    Suprafetele care pot fi protejate cu folie de protectie sunt: tabla prevopsita, tabla tip tigla, panourile sandwich, tabla din inox, tabla din aluminiu, placi de Alcobond, mocheta, geam, etc. Folia de protectie se indeparteaza de pe suprafata de protectie fara a lasa urme de adeziv.


»  VEZI TOATE PRODUSELE

FOLII STRETCH


folie stretch

    Foliile Stretch sunt folosite pentru ambalarea si protectia diferitelor tipuri de marfuri, acestea protejeaza continutul de praf si umiditate. Folia Stretch este rezistenta la rupere si rezistenta la sarcini de pana la 1000kg/palet, fara alunecare. Folia Stretch poate fi produsa cu latime de la 125mm pana la 500mm, grosime de la 17mic pana la 23mic si poate fi transparenta sau neagra.
    Va putem oferi Folii Stretch pentru uz manual sau automat.
»  VEZI TOATE PRODUSELE

BENZI ADEZIVE


benzi adezive

    Benzile adezive sunt realizate din BOPP(polietilena orientata biaxial) si un strat de adeziv, care poate fi acrilic, pe baza de cauciu natural(solvent), pe baza de cauciuc sintetic (hot melt). Benzile adezive pot fi utilizate pe urmatoarele tipurii de material: plastic, hartie, carton, metal, sticla, lemn, etc.
     Aplicarea se poate face manula sau cu echipamente automate.

»  VEZI TOATE PRODUSELE

SC ADIN PROD INTERNATIONAL SRL | © All rights reserved